Η Εταιρεία μας

Η φιλοσοφία μας

Η IS&S στοχεύει στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ικανοποιώντας τις ανάγκες των συνεργατών μας.

Οι υπηρεσίες μας

iss_infographic
  • Συνδρομές εφημερίδων και περιοδικών
  • Κατ’ οίκον διανομή
  • Διαχείριση και διανομή δεμάτων
  • Διεθνείς ταχυδρομικές υπηρεσίες
  • Ολοκληρωμένες λύσεις διανομής

Συνδρομές Περιοδικών & Εφημερίδων

Από το 1992, IS&S ειδικεύεται στην διαχείριση και διανομή συνδρομών ξένου τύπου.

Η IS&S είναι επίσημος αντιπρόσωπος σε κάποιες από τις πιο σημαντικές οικονομικές εφημερίδες και περιοδικά. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται The Financial Times, The Economist, The International Herald Tribune και The Banker.

Η IS&S έχοντας ένα προηγμένο σύστημα εξαγωγής στοιχείων, δίνει τη δυνατότητα σε εκδότες και συνδρομητές να λάβουν αναλυτικά στατιστικά γύρω από τις λήξεις και τις ανανεώσεις των συνδρομών τους. Επιπλέον προσφέρει μια real-time αίτηση συνδρομής και διαχείριση παραπόνων βοηθώντας έτσι στην γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.

Κατ’οίκον διανομή

Με ένα ευρύ, καλά οργανωμένο δίκτυο υπηρεσιών το οποίο υπερβαίνει τους 2000 πελάτες και διανέμοντας πάνω από 820 τίτλους, η IS&S εξασφαλίζει την ημερήσια και έγκαιρη διανομή όλων των εντύπων της, ακολουθώντας αυτοματοποιημένες διαδικασίες και εξασφαλίζοντας την συνεχή παρακολούθηση τους.

Διαχείριση & Διανομή Δεμάτων

Η IS&S διαχείριζεται πάνω από 300,000 τεμάχια έντυπο υλικό και δέματα προερχόμενα κυρίως από διεθνή ταχυδρομεία και οργανισμούς. Η IS&S προσφέρει επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για τη διαχείριση των επιστροφών, με σκοπό να ικανοποιήσει τις εκάστοτε απαιτήσεις σας , όπως για παράδειγμα προσαρμοσμένες σφραγίδες ταχυδρομείου, λίστα επιστροφών, αιτιλογία μη παράδοσης, επιστροφές αποστολών.

Διεθνείς ταχυδρομικές υπηρεσίες

Ολοκληρωμένες λύσεις διανομής

Ισολογισμός 2012
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014
Ισολογισμός 2015